Заява про видачу довідки про доходи через Електронний кабінет

Чи може ФОП, що застосовує спрощену систему оподаткування, надіслати заяву про видачу довідки про доходи через Електронний кабінет та як надається така довідка?
Подробнее

Порушення сплати узгоджених зобов’язань з екологічного податку

Чи застосовуються штрафні санкції за порушення сплати узгоджених зобов’язань з екологічного податку до платника, який має можливість своєчасно виконати податковий обов’язок під час воєнного стану?
Подробнее

Визначення споживчої ознаки товару

Яким документом необхідно керуватись при визначенні споживчої ознаки товару з метою застосування пункту 2 статті 3 Закону від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»?
Подробнее

Повторне Повідомлення щодо невідповідності критеріям ризиковості

Чи можна повторно подати Повідомлення про подання інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку критеріям ризиковості, якщо він скористався процедурою адміністративного оскарження, але рішення було не на користь платника?
Подробнее

Операція повернення товарів через РРО

На підставі якого документа можна провести через РРО операцію повернення товарів у випадку не отримання або відмови від товару покупцем, при відправці їх за допомогою служб доставки?
Подробнее