Запорізькі аграрії розбиралися у майбутніх податкових новаціях

Як відомо, на 2017 рік заплановані зміни у податковому законодавстві України, яке регулює аграрну галузь. Для того, щоб сільгоспвиробники мали можливість заздалегідь розібратися з новими механізмами оподаткування, Головне управління ДФС у Запорізькій області разом з Громадською організацією "Інститут податкових реформ" та редакцією журналу "АгроPro" провели спільний семінар для керівників та бухгалтерів сільськогосподарських підприємств.

Подробнее

Місцеві бюджети Запорізької області отримали 5 мільярдів 375 мільйонів гривень

За 11 місяців 2016 року платники податків Запорізької області перерахували до бюджетів громад 5 мільярдів 375 мільйонів гривень (без показників Спеціалізованої ДПІ з обслуговування великих платників у м. Запоріжжя). Індикативи на січень-листопад перевиконані на 21 відсоток – до місцевого бюджету додатково сплачено 948 мільйонів гривень. Рівень минулого року перевищено майже на 2 мільярди або на 57 відсотків.

Подробнее

Запорізькі платники поповнили державну і місцеву казну більш ніж на 9 мільярдів

За січень-листопад представники запорізького бізнесу забезпечили до бюджетів усіх рівнів 9 мільярдів 150 мільйонів гривень (без показників Спеціалізованої ДПІ з обслуговування великих платників у м. Запоріжжя).

Подробнее